Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Άνετο <<τρίποντο>>...


Άνετο «τρίποντο» για την ομάδα μας στο δημοτικό στάδιο Πάρου. Το σύνολο του Νίκου Μοστράτου
επικράτησε εύκολα 4-0 της Κορωνίδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων 3ου ομίλου,αποτέλεσμα που "κρατάει" την αξιώτικη ομάδα στο... βυθό της βαθμολογίας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μόλα(15') Μοστράτος(35') Κρίστο(83') Νικόλοφ(90'+).

Μετά από ένα «αναγνωριστικό» πρώτο δεκάλεπτο, ο Νηρέας άρχισε να δείχνει τις απειλητικές διαθέσεις του. και δεν άργησε να ανοίξει το σκόρ.Ο Νηρέας συνέχισε να απειλεί κάνοντας και το 2-0 όπου εκεί έσβησε κάθε ελπίδα που μπορεί να είχε η Κορωνίδα για να πάρει κάτι καλό από το σημερινό αγώνα.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά παίζοντας μέσα στην περιοχή της Κορωνίδας στο μεγαλύτερο διάστημα του 2ου ημιχρόνου.Ο πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας της Κορωνίδας προσπάθησε να μην δεχτεί άλλο γκόλ στο 2ο ημίχρονο με πολλές καλές επεμβάσεις αλλά στο τέλος λύγισε και δέχτηκε 2 γκόλ τα οποία έγραψαν το τελικό σκόρ Νηρέας-Κορωνίδα 4-0
Θεατές 50.

Σύνθεση Νηρέα(Παπαγιάννης,Τόδρης,Μπαρμπαρίγος,Δελημπαλταδάκης,Παπαδόπουλος,Μόλα(Ραγκούσης),Μοστράτος,Σταθερός,Κρίστο(Μπίμπα)Ευαγγέλου(Τόδρης),Νικόλοφ).

Φωτογραφίες απο τον αγώνα...                                     









(Επάνω ο σκόρερ του 3ου τέρματος Κρίστο Ηλίας,στα δεξιά ο πρωταγωνιστής του αγώνα,τερματοφύλακας και προπονητής της ομάδας της Κορωνίδας,αριστερά κάτω ο σκόρερ του 4ου τέρματος Νικόλοφ Ίβο,κάτω δεξιά ο αρχηγός της ομάδας μας και σκόρερ του 2ου τέρματος Γιώργος Μοστράτος.)